Vapiskaa, duunarit tulee!

Arvostan Jari Lindströmiä, uutta ryhmyriämme Perussuomalaisissa. http://www.hs.fi/politiikka/Perussuomalaisten+uusi+ryhm%C3%A4johtaja+voi… Hän on duunari, jolla on vankka ay-tausta. Aika lailla samantapaisia ajatuksia meillä on monesta asiasta politiikan  suhteen.  Jari poltteli demareiden vaalilupauslistaa joskus muinoin, turhista turhimpana paperina. Itse näin ylimielisyyden kasvavan iljettäviin mittasuhteisiin demarivetoisessa Joensuussa viime vuosituhannen viimeisinä vuosina. Politiikka näytti rappeutuneen eliitin hiekkalaatikoksi, jossa herrantertut rakentelivat hiekkalinnojaan meidän tavallisen kansan rahoilla, mutta tarviten meitä vain kerran neljässä vuodessa -äänestäjinä. Muulloin arasti esitettyihin kysymyksiin sai suurilta valtiomiehiltä vastaukseksi pilkallisen hymähdyksen tai valtionhoitoon liittyvää liirumlaarumia.  Tai suoranaista valhetta.

Melkein jo lakkasin äänestämästä kokonaan, koska mitään puoluetta ei ollut duunarille enää olemassa.  Moni tuttava tunsi samoin ja liittyi nukkuvien puolueeseen, tyypillinen kommentti oli silloin; ”ei kiinnosta, samat siellä kuitenkin istuu, mikään ei muutu”. Pienpuolueita tuli ja meni, eikä niistä ollut haastajiksi ”valtionhoitaja” -puolueille.  En ole lainkaan yllättynyt perinteisten työväenpuolueiden alamäestä. Sitä saa, mitä tilaa. Näin se menee. 

Jopa Kokoomus esiintyi työrukkasineen työväenpuolueena hetkisen, jotta pääsisi ”valtionhoitajaksi”. Totuus paljastui kuitenkin nopeasti sitä äänestäneille; EU-saattohoitajapuolue se käytännössä on, mikä tarkoittaa Suomen alasajoa EU-osavaltioksi ja maamme pääoman dumppausta sen mafiosoille. Vastustin EU:a alusta alkaen ja äänestin liittymistä vastaan, vaikka tiesin, ettei se auta mitään, NE ajavat kuitenkin Suomen eliittikerhoon. Senkin tiesin jo etukäteen, että yhteinen raha syrjäyttää oman valuuttamme ennen pitkää.  Euroopan Yhdysvallat oli päämäärä. Sen jälkeen globaali hallitus.  Globalismia oikein tursusi joka tuutista.  Vastustin joka solullani, mutta en löytänyt ajatuksilleni vastakaikua politiikasta, muilta tahoilta sitä sensijaan tuli. 

Kuunneltuani ”maisterisjätkää” Joensuun torilla vuosia sitten, tunsin kiinnostuksen heräävän tuota outoa politiikan lintua kohtaan; kuka Soini, mikä Perussuomalaiset?   Jätkällähän on sana hallussa ja selkeä tapa esittää asiansa. Tätä kannattaa seurata tarkemmin…  

”Jytky” osoitti, etten ollut ainoa, joka  löysi Perussuomalaisista kanavan aitoon demokraattiseen vaikuttamiseen yhteiskunnassa. Duunari  näkee ja tuntee  politiikan vaikutukset arjessa ja osaa ajatella syy-seuraussuhteiden motiiveja, vaikka ammattipoliitikko kuinka taitavasti sommittelisi sanansa, niin että musta vääntyisi valkoiseksi ja päinvastoin. Vapiskaa, duunarit tulevat!

akimonkkonen
Perussuomalaiset Joensuu

Periaate: Suomi on täysivaltainen tasavalta.
Vakaumus: Jeesus Kristus on Herra.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu